2012-08-03 12:58:39• hírek • Póti Orsolya

Hamis személyit mutatott fel

Egy moldovai nő ellen indított bűnvádi eljárást a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség, ugyanis hamis román személyi igazolvánnyal próbált bejutni az országba - áll a felügyelőség közleményében.

Augusztus 2-án, csütörtökön 10.30 óra körül a Szatmár Megyei Határrendészeti Felügyelőség munkatársai a Petei Határátkelőnél igazoltattak két személyt, egy nőt és egy férfit. A Nissan Primera típusú gépjármű sofőrje a 36 éves L. Florin Vasile Máramaros megyei lakos volt, a másik utas pedig egy a 32 éves L. Adriana Cristina szatmárnémeti lakos nevére kiállított személyi igazolványt mutatott fel az ellenőröknek.

A hatóság emberei észrevették, hogy az illető hölgy személyi igazolványa minőségileg nem felel meg egy eredetinek, és a vizsgálatok során kiderült, hogy a nő valójában egy moldovai állampolgár, F. Silvia.

Az autó sofőrje azt vallotta, hogy a személyi igazolványt 550 euró fejében szerezte belgiumi tartózkodása alatt egy román állampolgártól. A hamis dokumentumot azért szerezte, hogy élettársával F. Silviával át tudjon jönni a határon, ugyanis ő nem rendelkezik érvényes utazási okmánnyal.

F. Silvia ellen bűnvádi eljárást indítottak határsértés és személyi adatokkal való visszaélés miatt, valamint L. Florin ellen is eljárás indult okirat hamisításban való bűnrészesség miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: